Bart Veenstra - Eigenaar VeenstraFoto
Mijn naam is Bart Veenstra. Gepassioneerd professioneel amateur fotograaf. Getrouwd met mijn grote liefde Carla en samen hebben wij twee fantastische kinderen: Sam en Pien.

Gefascineerd door al het visuele van de wereld om mij heen. Details die voor anderen onopgemerkt blijven vormen de leidraad naar een helder beeld en eigen perspectief. Ik vind het een eer om de speciale momenten in het leven van anderen vast te mogen leggen en op een dusdanige wijze te presenteren dat het gevoel van het moment een eeuwige herinnering kan blijven.

Ik ben professioneel amateur fotograaf in Enschede. Ik fotografeer het liefste mensen, of het nu een vertederende foto is van een baby, een stoere foto van een tiener of een gezellige groepsfoto voor opa/oma, ik maak er een mooi kunstwerk van voor aan de wand of bewerkt in een mooie digitale albumfilm.

Naast mijn passie voor het fotograferen ga ik regelmatig op pad voor Urban Exploring (Urbex) fotografie. Ik doe dit met een aantal vrienden. Dit is vrij werk en ook terug te vinden op deze site. Deze vorm van Fotografie heeft zowel spanning als bijzondere fotografie technieken waarin een deel van mijn passie bijzonder goed tot zijn recht komt.

Naast het boeken van fotosessies kun je bij mij ook terecht voor op maat gemaakte waardecheques en trainingen. Neem gerust contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.